Bedankt donateurs!

Het jaar is voorbij gevlogen! En wat is er veel gebeurd!

Begin dit jaar hebben we kennisgemaakt met de initiatiefnemers van NabijNetwerk. Zij lieten ons het “alternatief” zien. Geen ouderinitiatief, maar ook geen instelling: Wel een Mooi Leven huis.

Een huis zoals thuis, zonder de veiligheid en kwaliteit uit het oog te verliezen. Een huis waar bewoners, ouders/naasten en zorgprofessionals evenwaardig samenwerken. De samenwerking met NabijNetwerk werd eind dit jaar beklonken en volgend jaar zal er een nieuw bestuur worden gevormd voor het Mooi Leven Huis Zwolle.

Een nieuwe samenwerking

Donaties

Vanuit de Steunstichting De Wereld van Anna Sophie (ANBI) blijven wij ons inzetten voor het werven van financiële middelen om de wensen, ter verbetering van het welzijn van de aspirant bewoners van het Mooi leven huis Zwolle, in vervulling te kunnen laten gaan.

Jouw hulp als donateur

We zijn dus ontzettend blij met jouw hulp als donateur. We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelen.

Medio 2025 zullen alle donateurs worden uitgenodigd om samen te beslissen wat we met de financiële bijdrage zullen aankopen. Denk hierbij aan een snoezelkamer, een tuin of keuken. Wil je naast donateur op een andere manier iets betekenen voor ons Mooi Leven huis Zwolle? Denk aan het meedenken in het realisatieproces of als vrijwilliger voor het huis? Dan ben je van harte welkom voor een kop koffie.

Aspirant bewoners

Gelukkig hadden we dit jaar geen last van de Corona maatregelen en konden de betrokken en geïnteresseerde ouders elkaar regelmatig fysiek treffen in de Huppe. 

Ook hebben we veel nieuwe ouders mogen verwelkomen. Er zijn momenteel 23 aspirant bewoners. We zullen naar verwachting 3 of 4 kleinschalige woongroepen van 6 tot 8 bewoners gaan vormen.

De doelgroep zijn jong volwassenen met een (zeer ernstig) meervoudige beperking met een (toekomstige) zorgindicatie WLZ vg 5 t/m 8

Kerngroep Mooi Leven Huis Zwolle

Afgelopen jaar is er een kerngroep gevormd met 7 ouders. Zij zullen de kar trekken en een aantal van hen vormen het toekomstige bestuur van het Mooi leven huis Zwolle. De voorzitter en initiatiefnemer van het Mooi Leven huis Zwolle bestuur is Stephanie van Witzenburg. Mathilde Wiersema zal als secretaris deelnemen. Jasper Zwollo als Penningmeester, Marijke van der Wijk en Hilde Hofman zijn algemeen bestuurslid.

Het bestuur van Steunstichting de Wereld van Anna Sophie blijft ongewijzigd.

Plannen voor 2023

Voor 2023 staan veel activiteiten op de agenda. Zo hopen we begin 2023 het beleidsplan van het Mooi Leven huis Zwolle af te ronden. Hetzelfde geldt voor de informatiebrochure voor nieuwe geïnteresseerde ouders. In het voorjaar van 2023 hopen we ons eigen Mooi leven Huis Zwolle stichting en inschrijving bij de KVK te realiseren. En gedurende het hele jaar gaan we door met intakegesprekken met ouders van aspirant bewoners. Ook vormen we halverwege 2023 werkgroepen met alle betrokken ouders, zodat iedereen een actieve rol krijgt in het realisatieproces. We starten met het bedenken van uitgangspunten voor een samenwerking met een zorgorganisatie en zoomen verder in op wat een Mooi leven voor onze kinderen concreet betekent in de uitvoering. 

Tot slot...

Tot slot….Wensen we jullie namens het bestuur van Stichting de Wereld van Anna Sophie en namens de Kerngroep Mooi Leven huis Zwolle en alle betrokken ouders en aspirant leden hele fijne feestdagen toe!

Help jij mee?

Een woonvorm realiseren kan niet zonder jouw hulp.

Aanmelden als bewoner

Heb je belangstelling voor het Mooi Leven Huis Zwolle als toekomstige woonomgeving voor je zoon of dochter of wil je meer informatie over het initiatief laat het ons gerust weten.
Scroll naar boven