Stephanie van Witzenburg

Rouw en Verliesbegeleider. Mantelzorgcoach.

Netwerker. Energiek. Buitenmens.

Hi, ik ben Stephanie

Buitenmens. Reisfanaat. Gek op Pinot Grigio en koken voor vrienden. Ik ben initiatiefnemer van wooninitiatief Mooi Leven Huis Zwolle en oprichter van Steunstichting De Wereld van Anna Sophie. Als lid van de Participatieraad geef ik advies aan gemeente Zwolle over o.a. de jeugdwet, WMO en (mantel)zorg. Daarnaast ben ik één van de vrijwillige ambassadeurs van het VN Verdrag Handicap.

Ik schrijf columns voor het magazine van Stichting Downsyndroom, MantelzorgNL en Sophi Online.

Daarnaast ben ik gediplomeerd Rouw- en verliesbegeleider en geef ik gastlessen en workshops over Levend Verlies. Ik combineer persoonlijke ervaringen met professionele inzichten vanuit de Rouw- en verliesbegeleiding.

Hi, ik ben Stephanie van Witzenburg

Buitenmens. Reisfanaat. Gek op Pinot Grigio en koken voor vrienden. Ik ben initiatiefnemer van wooninitiatief Mooi Leven Huis Zwolle en oprichter van Steunstichting De Wereld van Anna Sophie. Als lid van de Participatieraad geef ik advies aan gemeente Zwolle over o.a. de jeugdwet, WMO en (mantel)zorg. Daarnaast ben ik één van de vrijwillige ambassadeurs van het VN Verdrag Handicap.

Ik schrijf columns voor het magazine van Stichting Downsyndroom, MantelzorgNL en Sophi Online. Daarnaast ben ik gediplomeerd Rouw- en verliesbegeleider en geef ik gastlessen en workshops over Levend Verlies. Ik combineer persoonlijke ervaringen met professionele inzichten vanuit de Rouw- en verliesbegeleiding.

Ik werk aan de website. Meer info volgt. Het kan voorkomen dat er teksten worden verplaatst.

Scroll naar boven