Een nieuwe samenwerking

Een nieuwe samenwerking

Stichting de Wereld van Anna Sophie gaat samenwerken met Nabij Netwerk om een Mooi Leven Huis te bouwen in Zwolle voor kinderen en jongvolwassenen met een beperking.

Op woensdag 30 maart 2022 heeft het bestuur van Stichting de Wereld van Anna Sophie samen met de betrokken ouders gesproken over een nieuwe grote stap in het realiseren van onze gezamenlijke droom: we gaan samenwerken met NabijNetwerk (Mooi Leven huis).

Om de samenwerking verder met elkaar te verkennen, volgt er in juni 2022 een ontmoeting met alle betrokken ouders en NabijNetwerk. 

Ouderinitiatief Zwolle

In 2019 startte Stephanie van Witzenburg het ouderinitiatief  “Stichting de Wereld van Anna Sophie” vanuit een droom dat haar dochter Anna met een meervoudige beperking, samen met een aantal huisgenoten een fijn eigen huis mag hebben. Geen instelling maar een huis zoals thuis. 

Inmiddels zijn er 17 belangstellende ouders van mogelijk toekomstige bewoners betrokken. 

Wat betekent een samenwerking?

In het kort: NabijNetwerk begeleidt het proces om onze droom te realiseren. Zij stellen kennis, ervaring en eigen netwerk beschikbaar zodat het proces en invulling van de droom van de ouders blijft.

NabijNetwerk is eigenaar van de naam Mooi Leven Huis en stelt die aan elk Mooi Leven Huis beschikbaar. Zodat er direct een betrouwbaar beeld kan ontstaan.

Onze droom blijft hetzelfde

Onze droom blijft hetzelfde: we realiseren een fijn eigen (t)huis voor onze kinderen met een beperking. Ook voor de sponsoren en donateurs blijft het doel ongewijzigd: samen bouwen we een huis.

Voor de financiering van gemeenschappelijke zaken zoals de inrichting en aankleding van de (therapeutische) ruimtes, zijn wij als ouderinitiatief volledig afhankelijk van fondsen en donaties van particulieren en ondernemers. Wij zijn dus ontzettend blij met alle giften. Lees verder

Aanmelden als bewoner

Heb je belangstelling voor ons ouderinitiatief als toekomstige woonomgeving voor je zoon of dochter of wil je meer informatie over het initiatief laat het ons gerust weten.
Scroll naar boven