Mooi Leven Huis Zwolle

Stichting de Wereld van Anna Sophie is gaan samenwerken met Nabij Netwerk om een Mooi Leven Huis Zwolle te bouwen voor kinderen en jongvolwassenen met een beperking.

Wat begon als een ouderinitiatief...

In 2019 startte Stephanie van Witzenburg het ouderinitiatief “Stichting de Wereld van Anna Sophie” vanuit een droom dat haar dochter Anna met een meervoudige beperking, samen met een aantal huisgenoten een fijn eigen huis mag hebben. Geen instelling maar een huis zoals thuis.

Inmiddels zijn er meerdere ouders betrokken en is er een globale visie bepaald met de wensen van de betrokken ouders.

Een nieuwe samenwerking

Mooi Leven Huis Zwolle

In maart 2022 heeft het bestuur van Stichting de Wereld van Anna Sophie samen met de betrokken ouders gesproken over een nieuwe grote stap in het realiseren van een gezamenlijke droom: we gaan samenwerken met NabijNetwerk (Mooi Leven huis).

De samenwerking betekent dat we met ingang vanaf maart 2022 onderdeel zijn van een Mooi Leven huis familie. Ons huis zal dan ook het Mooi Leven Huis Zwolle gaan heten.

Stichting de Wereld van Anna Sophie blijft als steun stichting met een ANBI status betrokken om geld in te zamelen voor het realiseren van het Mooi Leven Huis Zwolle. 

Aanmelden als bewoner

Heb je belangstelling voor ons Mooi Leven Huis als toekomstige woonomgeving voor je zoon of dochter of wil je meer informatie over het initiatief laat het ons gerust weten.

Mijn Mooi Leven Huis

Elk Mooi leven Huis begint met een droom. Soms van één ouder, soms van een groep ouders. Hoewel je weet dat je zolang je leeft verantwoordelijk blijft voor je kind met een beperking, zoek je een plek waar je kind zichzelf kan zijn. Een thuis met rust en veiligheid. Waar je als ouders de zorgdruk die je al vele jaren meetorst kunt delen en overdragen. Op een manier die bij jou past.

Nieuwsgierig naar het “concept Mooi Leven huis? Lees hier verder

SAMEN BOUWEN

Het realiseren van onze droom kan niet zonder jouw hulp!
Scroll naar boven