Nieuws over het ouderinitiatief

Hier volg je het laatste nieuws over het ouderinitiatief Zwolle. 

Als ouders van Anna Sophie zijn wij in 2019 gestart met ons ouderinitiatief. Onze droom is om in 2030 samen met andere ouders een kleinschalige woonvorm op te zetten voor jong volwassenen met een (zeer) ernstig meervoudige beperking. Inmiddels zijn er meerdere ouders betrokken. Alle nieuwsberichten lees je hieronder. Of lees verder over het ouderinitiatief. 

Een nieuwe samenwerking
Stephanie van Witzenburg

Een nieuwe samenwerking

Stichting de Wereld van Anna Sophie gaat samenwerken met Nabij Netwerk om een Mooi Leven Huis te bouwen in Zwolle voor kinderen en jongvolwassenen met een beperking.

Lees verder »
Nieuwjaarsbijeenkomst
Stephanie van Witzenburg

Nieuwjaarsbijeenkomst

Op 12 januari kun je online aanschuiven bij de nieuwjaarsbijeenkomst van het ouderinitiatief Stichting de Wereld van Anna Sophie

Lees verder »
Brainstormsessie ouderinitiatief
Stephanie van Witzenburg

Brainstormsessie ouderinitiatief

Ouderinitiatief Zwolle In 2019 richtten de ouders van Anna het ouderinitiatief Stichting de Wereld van Anna Sophie (ANBI) op om in 2030 samen met andere ouders een kleinschalige woonvorm (nabij) Zwolle te realiseren. De toekomstige bewoners zijn (jong) volwassenen met een (zeer) ernstige meervoudige beperking. Waar staan we nu? De afgelopen jaren stonden in het

Lees verder »
Nieuws ouderinitiatief
Stephanie van Witzenburg

ANBI status

Met Stichting De Wereld van Anna Sophie hopen we voldoende geld in te zamelen voor het realiseren van een kleinschalige woonvorm in 2030, voor Anna Sophie en andere (ernstig meervoudig beperkte) jongvolwassenen.

Lees verder »

Waarom een ouderinitiatief?

Onze droom voor Anna Sophie is dat zij in de toekomst een fijn eigen thuis met lieve huisgenoten zou hebben, zoals wij dat zelf ook kennen. In 2019 ben ik als moeder van Anna gestart met het opzetten van een ouderinitiatief vanuit deze droom. Anna was toen nog maar vijf jaar. Dat is natuurlijk heel vroeg en ze hoeft ook echt nog niet het huis uit. Maar we realiseren ons dat het opzetten van een woonvorm niet in een paar jaar is gerealiseerd. We willen er echt de tijd voor nemen. Daarom hebben we 2030 als uitgangspunt genomen.


Scroll naar top