Nieuwjaarsborrel 2023

Uitnodiging Nieuwjaarsborrel
Mooi Leven huis Zwolle

Nieuwjaarsborrel 2023

Nieuwjaarsborrel

Wij nodigen jou als betrokken en/of geïnteresseerde ouder van harte uit om samen het glas te heffen op het nieuwe jaar.

Vanaf 20:00 uur is er koffie en thee met wat lekkers. En uiteraard bubbels en hapjes om mee te proosten op het nieuwe jaar!

Voor de avond heb je een (gratis) toegangsticket nodig, die je onderaan op deze pagina kunt invullen. Vergeet ook niet in te vullen wat je favoriete plaat is. 

Het jaar vloog voorbij...

Het jaar is voorbij gevlogen! Een belangrijk jaar waarin we zijn gaan samenwerken met NabijNetwerk om een eigen Mooi Leven huis Zwolle te realiseren. Gelukkig hadden we dit jaar geen last van de Corona maatregelen en konden we elkaar regelmatig fysiek treffen in de Huppe. Ook hebben we veel nieuwe ouders mogen verwelkomen.

Tijdens de bijeenkomsten merkten we eigenlijk altijd dat er behoefte was om nog even na te praten. Hier is tijdens de nieuwsjaarborrel alle tijd voor. Naast de betrokken ouders is ook Paul van Dalfsen van NabijNetwerk aanwezig bij de nieuwjaarsborrel. NabijNetwerk helpt ons met het realiseren van ons eigen Mooi Leven Huis Zwolle.

De toekomstige bewoners moeten nog heel even wachten om elkaar te ontmoeten. Hiervoor organiseren we een aparte eerste kennismaking op een later moment.

Kom je ook?

Nog niet betrokken? Wel interesse?

Even kennismaken

Heb je belangstelling voor ons Mooi Leven Huis Zwolle als toekomstige woonomgeving voor je zoon of dochter of wil je meer informatie over het initiatief laat het ons gerust weten.
Scroll naar boven